The Collège Culinaire de France is an independent and militant Collective made up of several thousand Quality Restaurants and Quality Artisan Producers
Read more
The governance of the Collège Culinaire de France is unique in the professional world of gastronomy associations by its composition, its organization and its management method.
This activity report is written every year to remind, clarify and complete the fundamentals of the Collège Culinaire de France. It describes the main achievements of the past year, puts into perspective the ambitions of the Collège Culinaire de France and defines the objectives for the coming year. It concentrates in 100 pages what the Collège Culinaire de France is at each vintage.
Download now
COOPERATION : HABILE x PERCEVAL
COOPERATION : NEMROD
COOPERATION : ZAKURO
MARCHE COMPLICE DE RICHERENCHES 2025
COOPERATION : UMAMI
MARCHE COMPLICE D'ONZAIN
COOPERATION : ANCREE
COOPERATION : REMY GIRAUD
COOPERATION : IKORI
COOPERATION : MAISON BOUTARIN - L’élargissement du champ des possibles
PARIS LOCAL
MARCHE COMPLICE D'ANGERS
MARCHE COMPLICE DE SAINT JEAN DE LUZ
MARCHE COMPLICE DE BORDEAUX
GRA - AMIS DU CCF
Apr 2025
Vigneron
LIEU-DIT AJA-DONICA COGNOCOLI-MONTICCHI
20123COGNOCOLI-MONTICCHI
Restaurant
5 COURS NAPOLEON
20137PORTO VECCHIO
Artisan fromager
15 RUE NAPOLEON
20200BASTIA
DOMAINE DE LA POINTE
20166PORTICCO
Epicier
10 RUE NAPOLEON
3 RUE POZZO DI BORGO
20000AJACCIO
ROUTE DE PALOMBAGGIA
180 CHEMIN DE ROTANI
20270ALERIA
LIEU DIT MORTA PIANA
20232POGGIO D'OLETTA
LIEU DIT FONTANA VILLAGE
20253BARBAGGIO
PORTO POLLO
20140SERRA DI FERO
1 RUE DE L’ANCIENNE POSTE
CHEMIN DE NOTRE DAME DE LA SERRA
20260CALVI
Artisan assembleur d'huiles
LD CAPANULE
20620BIGUGLIA
SANTA-SEVERA
20228LURI
Arboriculteur
DOMAINE MARQUILIANI
20270AGHIONE
Eleveur
LIEU DIT COIBITI
20244SAN LURENZU
BRAVONE N198
20230LINGUIZZETTA
7 AVENUE NAPOLEON III
20110PROPRIANO
Maraîcher
LIEU DIT PRATALI
20213FOLELLI
22 RUE CESAR CAMPINCHI
CHEMIN DU STILETTO, DOMAINE COMTE PERALDI
20167MEZZAVIA
Confiturier
A MASINA
20128ALBITRECCIA
A MASINA VILLAGE
Producteur de boissons alcoolisées aromatisées
HAMEAU DE TORRA
20228BARRETTALI
ROUTE DE CALA ROSSA
20137LECCI DE PORTO VECCHIO
Biscuitier
GRADELLA TITUMO
20166COGNOCOLI-MONTICCHI
MARINA DE SANTA GIULIA
20317PORTO VECCHIO
Artisan charcutier, salaisonnier
QUARTIER DE LA PIANA
20132ZICAVO
SANT'AMANZA
20169BONIFACIO
201 BIS ALZIA
20220AREGNO
CAMPU DI PACE
20233SISCO
PINARELLO
20144SAINTE LUCIE DE PORTO VECCHIO
Confiseur
355 ROUTE DE BELLI PIOBI
20270ALÉRIA
ENTRÉE DU VILLAGE
20220PIGNA
Pisciculteur
LIEU-DIT MICHEL ANGE - BALEONE CENTRE
20167AFA
PORT DE PLAISANCE
20217SAINT FLORENT
34 RUE CARDINAL FESCH
15 AVENUE NAPOLEON
9, COURS LUCIEN BONAPARTE
QUAI COMPARETTI
SOTTO ALA CHIESA
20237LA PORTA
QUARTIER MONTICELLO
20122QUENZA
Artisan transformateur de moutarde
SERRA PIANA
6 RUE SAINT JEAN BAPTISTE
Apiculteur
OLMELLU
20221VALLE DI CAMPULORI
LIEU DIT PRATALI-ROUTE ROYALE
Producteur de fromages
A CULLETTA
20160ARBORI
RUE DES MAGNOLIAS, LES HAUTS DE BODICCIONNE, BATIMENT C2 LES CHÊNES
20090AJACCIO
940 ROUTE DE GHISONI
20240GHISONACCIA
PUCASA
20173ZEVACO
Oléiculteur
LIEU DIT PERAGNOLO PETRAGHJE
RUE DU FURNELLU
475 AVENUE SAINT ALEXANDRE SAULI
Brasseur
LIEU DIT VIGNALE
20247ROGLIANO
Caviste
16 AVENUE DOCTEUR NOEL FRANCHINI
19 RUE DU CONVENTIONNEL CHIAPPE
ROUTE DU LAC DE PADULA
20232OLETTA
PIETRA DI VERDE
20230PIETRA DI VERDE
Chocolatier
FIORENTINA , ATELIER DE LA NOISETTE
20230SAN GIULIANO
7 RUE FORCIOLI CONTI
ROUTE DE SAINT-FLORENT
PLACE DE LA MARINE PORTO
20150OTA
ROUTE DE LA MARANA
20600FURIANI
Artisan glacier
LOTISSEMENT BEVINCO
VALICELLA
20114FIGARI
IMPASSE BERTONI
6 ROUTE D'OLZO
20217SAINT-FLORENT
HAMEAU DE TORO
20220SANTA-REPARATA-DI-BALAGNA
ALZETO 20151
20151SARI-D'ORCINO
LIEU-DIT, MORTA PIANA, 20232 POGGIO-D'OLETTA
20232POGGIO-D'OLETTA
More than 3000 artisans recognized by the Collège Culinaire de France : restaurants, food and hospitality business, artisans, farmers, producers, professional schools...
Collective
Resources
Contact
© 2011-2025 Collège Culinaire de France. All rights reserved